Αντιγήρανση της γενετήσιας περιοχής, μέθοδος THERMIva®

Ακράτεια Ούρων. Να, κάτι, που πολλές γυναίκες φοβούνται κάθε φορά που τους πιάνει φτέρνισμα, βήχας ή γέλια. Το ίδιο νιώθουν συχνά και όσες γυμνάζονται ή κάνουν κάποια παρεμφερή δραστηριότητα που περιλαμβάνει είτε άλμα, πηδηματάκι επί τόπου, κλοτσιά ή λάκτισμα στον αέρα… ή σηκώνουν κάτι βαρύ.

Μην απορείτε… Σύμφωνα με μια διεθνή μελέτη 3 στις 10 γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα ακράτειας. Και για κάποιο περίεργο λόγο, γυναίκες όλων των ηλικιών μπορεί να αισθανθούν κάποια στιγμή αβεβαιότητας. Στην πραγματικότητα μάλιστα, η ακράτεια ούρων προσβάλλει κυρίως γυναίκες μέσης ηλικίας. (Ίσως γιατί εκείνες είναι πιο δραστήριες και ζουν μια ζωή με περισσότερες απαιτήσεις;) Όπως και να ’χει η ακούσια απώλεια ούρων είναι αιφνίδια κι απρόσμενη, όπως πιθανόν και ή αιτία που την προκαλεί, αλλά δεν παύει να περιορίζει τις κινήσεις μας και κατά επέκταση τη ζωή μας. 

THERMIva® για την Ακράτεια Ούρων

Η ακράτεια ούρων έρχεται με διάφορους, (ύπουλους, να τους πούμε;,)  τρόπους, αφού μπορεί να προκληθεί από αδυναμία/ατονία των μυών όπως μετά από ένα μεθύσι ή ένα κρύωμα. Μια απότομη αλλαγή στο σώμα, ένα ατύχημα στη γυμναστική, ένα πιάσιμο, ή έναν τοκετό, ή στο νευρικό σύστημα, μια στρεσσογόνα περίοδο, ή ακόμα κι από μια λοίμωξη.

Υπάρχουν 5 τύποι ακράτειας ούρων : Η ακράτεια από προσπάθεια, η επιτακτική ακράτεια, η λειτουργική (αν έχει ας πούμε αρθρίτιδα, που εμποδίζει τη γυναίκα να καθίσει εγκαίρως στην τουαλέτα) ή παροδική και η μικτή. Η πρώτη συνδυάζεται με αθλητικές δραστηριότητες ή με αιφνιδιαστικές στιγμές, που μας βγάζουν λίγο από τη ρουτίνα μας, όπως ο βήχας, το γέλιο και το φτέρνισμα. Όταν χάνουμε κάποιες σταγόνες μετά από μια ξαφνική, ασυγκράτητη επιθυμία ούρησης πρόκειται για επιτακτική ακράτεια. Η μικτή είναι συνδυασμός και των δύο, και η παροδική, είναι στην κυριολεξία όπως το λέει και τ’ όνομά της, κάτι περαστικό, που είτε οφείλεται σε μια λοίμωξη, σε ορισμένα ροφήματα ή τρόφιμα ή φάρμακο με διουρητικές ιδιότητες, σε μεγάλες δόσεις βιταμίνης C, ή σε οτιδήποτε άλλο… Ότι κι αν είναι, ένα είναι το σίγουρο, μιλάμε οπωσδήποτε για μια άβολη στιγμή.

Ας δούμε λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε, ή μάλλον τι μπορεί η Σύγχρονη Αισθητική Γυναικολογία να κάνει και, συγκεκριμένα, η ανώδυνη, μη επεμβατική, μη χειρουργική και θαυματουργή μέθοδος THERMIva® για μας:

Η ακράτεια ούρων δεν είναι κάτι μόνιμο, με το οποίο καλούμαστε να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας. Σήμερα η Αισθητική Γυναικολογία επιτρέπει στις γυναίκες να ξαναπάρουν τον έλεγχο της κύστης τους και να ξαναβρούν τη χαρά της ζωής και την αυτοπεποίθηση. 

Σε ποιες γυναίκες είναι αποτελεσματικό το THERMIva® για την Ακράτεια Ούρων

Η επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης και αναγέννησης της γενετήσιας περιοχής της γυναίκας THERMIva® είναι μια μέθοδος ολικής κολπικής αναζωογόνησης που απευθύνεται αρχικά σε 3 κατηγορίες γυναικών οι οποίες ταλαιπωρούνται από μία μάλλον επίμονη ακράτεια ούρων:

  • Γυναίκες που εγκυμονούν και που μετά τις ορμονικές αλλαγές και το αυξανόμενο βάρος του παιδιού κατά τη διάρκεια της κύησης, είδαν το σώμα τους, τη μηχανική του και τις λειτουργίες του, αλλαγμένο κατά πολύ και οδηγήθηκαν στην ακράτεια από την προσπάθεια.
  • Γυναίκες που γέννησαν και ο τοκετός επέφερε μια σειρά αλλαγές στο σώμα τους που είχε ως κατάληξη τη χαλάρωση του πυελικού εδάφους.
  • Και γυναίκες που έχουν ήδη μπει στην εμμηνόπαυση και με τη δραστική μείωση των οιστρογόνων έχουν φθορά των ιστών της ουρήθρας και της κύστης και ταυτόχρονη χαλάρωση των μυών, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ακράτειας ούρων. 

Πώς λειτουργεί το THERMIva® στην Ακράτεια Ούρων

Ας ξεκινήσουμε από την πρώτη περίπτωση γυναικών που μόλις γέννησαν με φυσιολογικό τοκετό και έχουν σοβαρά προβλήματα χαλάρωσης, έλλειψη ευαισθησίας και πόνους κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, και ας δούμε πώς τις βοηθάει η μέθοδος THERMIva®.

Ουσιαστικά αυτές οι γυναίκες χρειάζονται ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης του πυελικού εδάφους και μια «διορθωτική κίνηση» των αλλαγών που επέφερε ο τοκετός στα νεύρα και τους υποστηρικτικούς μυς της κύστης. Και το THERMIva® όχι μόνο το κάνει αυτό, αλλά κάνει και πολλά παραπάνω.

Γιατί αυτή η ειδικά σχεδιασμένη για τον γυναικείο κόλπο συσκευή ραδιοσυχνοτήτων που εφαρμόζεται στη γενετήσια περιοχή της γυναίκας εσωτερικά (στον κόλπο) και εξωτερικά (στα μεγάλα χείλη) έχει την εκπληκτική ικανότητα να αυξάνει τη ροή του αίματος, να τονώνει και να σφίγγει τους ιστούς, να βελτιώνει την υφή του δέρματος και την αισθητική του, δημιουργώντας νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, και να επαναφέρει την υγρασία του κόλπου. Κι αυτή ήταν η αρχική χρήση του THERMIva®, από τον εφευρέτη του Red Alinsod, World Leader της Αισθητικής Γυναικολογίας, το 2009, στην Καλιφόρνια της Αμερικής. Να βοηθήσει ακόμα και 20χρονες νεαρές που μόλις είχαν γίνει μητέρες και ήθελαν να ξαναβρούν το νεανικό και σφριγηλό κορμί τους το συντομότερο δυνατόν.

Πέρα όμως από τα φοβερά αποτελέσματα στην όψη, την υφή, την υγρασία και την ευαισθησία του δέρματος της γενετήσιας περιοχής που παρατήρησε καθώς το χρησιμοποιούσε, ο Dr. Red Alinsod διαπίστωσε ότι η μέθοδος THERMIva® ανανέωνε και το εσωτερικό τοίχωμα της κύστης και της ουρήθρας, το οποίο σε γυναίκες που έχουν μόλις μπει στην εμμηνόπαυση ή βρίσκονταν ήδη στην κλιμακτήριο είχε ατονήσει ή φθαρεί λόγω της δραστικής μείωσης των οιστρογόνων αλλά και της φυσιολογικής γήρανσης. 

Ανακάλυψε λοιπόν, πως οι ραδιοσυχνότητες όχι μόνο αυξάνουν τη ροή του αίματος, σφίγγουν το δέρμα, το ανανεώνουν, ξαναδίνοντάς του τη νεανική του όψη και λάμψη με το καινούργιο κολλαγόνο και ελαστίνη που δημιουργούν, ΑΛΛΑ ΟΤΙ τονώνουν και τους ιστούς του εσωτερικού τοιχώματος της κύστης και επαναφέρουν την ουρήθρα στην αρχική της θέση. (video στο τέλος)

Οπότε, γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, μετά τα 75, είχαν λιγότερα ατυχήματα όταν έβηχαν, φτερνίζονταν, έκαναν άλματα και ξυπνούσαν λιγότερες φορές το βράδυ για τουαλέτα με το THERMIva®. Έτσι κατάλαβε πως αυτή η θεραπεία που δυναμώνει τους μυς του πυελικού εδάφους και ανανεώνει τους φθαρμένους ιστούς της κύστης και της ουρήθρας, ενώ επιπλέον βελτιώνει απίστευτα αισθητικά και ποιοτικά την όψη του δέρματος εξωτερικά στα μεγάλα χείλη της γενετήσιας περιοχής, ήταν σωτήρια και για τις μεγάλες γυναίκες στο θέμα της ακράτειας ούρων. Το δοκίμασε με θεραπείες των 10-20 λεπτών -συνολικά τριών των αριθμό-, και ανακάλυψε ότι: στη δεύτερη κιόλας συνεδρία γυναίκες γύρω στα 60 plus απαλλάσσονταν από την όποια μέθοδο προστασίας είχαν επιλέξει για την ακούσια διαρροή. Δεν τη χρειάζονταν πλέον, με το THERMIva® η ακράτεια ούρων είχε γίνει παρελθόν!