3 στις 5 γυναίκες που δεν είχαν οργασμό με το THERMIva®

Αρκετές γυναίκες δυσκολεύονται να έχουν οργασμό. Είτε γιατί δεν τα καταφέρνουν είτε γιατί απαιτείται πολύ ώρα γι’ αυτό, και χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ. Δεν είναι κάτι που δυσκολεύει ιδιαίτερα την ζωή τους, τις αποτρέπει όμως να την απολαμβάνουν στην πληρότητά της!

Τα αίτια της έλλειψης οργασμού

Το ερώτημα πόσες γυναίκες δυσκολεύονται ή αδυνατούν να φτάσουν σε οργασμό έρχονται να το απαντήσουν οι αριθμοί, αμείλικτοι όπως πάντα, που κάνουν λόγο για ένα 35% των γυναικών. Ενώ ο μέσος χρόνος που χρειάζεται μια γυναίκα να φθάσει στην κορύφωση είναι 12 λεπτά (και ο άντρας αντίστοιχα, 2,5). Το θέμα όμως περιπλέκεται όταν πάμε στις αιτίες: 

Τα αίτια είναι υποτίθεται πολλά, αλλά όλα πιθανά (και ψυχολογικά), τίποτε το συγκεκριμένο: πιθανές τραυματικές σεξουαλικές εμπειρίες, άγχος απόδοσης, φόβος, αμφιθυμία, δυσκολία να εκφραστούν. Ή οργανικά: χρόνιες παθήσεις, λήψη φαρμάκων, ορμονικές δυσλειτουργίες. 

Πώς το THERMIva® θεραπεύει την έλλειψη οργασμού;

«Ορισμένες γυναίκες βιώνουν άμεσα, από την πρώτη κιόλας θεραπεία, αύξηση της ερωτικής επιθυμίας και ικανότητα επίτευξης οργασμού. Ανακάλυψα ότι 3 στις 5 ασθενείς μου που για οποιοδήποτε λόγο δεν είχαν οργασμό, με το THERMIva®, κατάφεραν να τον επιτύχουν», λέει ο εφευρέτης του Dr Red Alinsod, World Leader της Αισθητικής Γυναικολογίας, στην Καλιφόρνια της Αμερικής.

Η επαναστατική θεραπεία αιδοίο-κολπικής σύσφιξης, αντιγήρανσης και αναγέννησης THERMIva® εφαρμόστηκε πιλοτικά στην Καλιφόρνια, το 2016, σε ένα δείγμα 25 σεξουαλικά ενεργών γυναικών ηλικίας 21-65 ετών. 22 εξ αυτών έφτασαν σε οργασμό. Όσες δήλωναν «ανοργασμικές» είχαν άμεση ανταπόκριση στην ικανότητα επίτευξης οργασμού, κι εκείνες που καθυστερούσαν πολύ να φτάσουν σε οργασμό, μείωσαν αυτό τον χρόνο στο 1/3ο. Τις επόμενες μάλιστα μέρες, κάποιες είδαν μεγάλη βελτίωση στο θέμα της ακράτειας ούρων, από την πρώτη κιόλας θεραπεία του THERMIva® (απαιτούνται 3 συνολικά, και γίνονται κάθε 20 με 30 μέρες). 

Το THERMIva® σύσφιγγε και ανέπλαθε το δέρμα στην είσοδο και το εσωτερικό του γυναικείου κόλπου, μα όξυνε συνάμα τόσο πολύ την αιδοιο-κολπική ευαισθησία που ανοργασμικές ασθενείς έφτασαν πρώτη φορά σε ερωτική κορύφωση ενώ άλλες μείωσαν τον χρόνο επίτευξης ενός πρωτόγνωρου σε ένταση οργασμού. 

Προφανώς, η χρήση ραδιοσυχνοτήτων ελεγχόμενης θερμοκρασίας του THERMIva® «ξύπνησαν», με αυτό το ευχάριστο κύμα θερμότητας, περιοχές που χρειάζονταν διέγερση. «Ξανανιώνοντας» τους ιστούς, βελτιώνοντας τον τόνο και την αιμάτωση του κόλπου, και βελτιστοποιώντας το μέγεθος, την όψη, την ευαισθησία και τη λειτουργικότητα όλης της γενετήσιας περιοχής. 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο του εφευρέτη του THERMIva®, Dr. Red Alinsod