Σύσφιξη κόλπου με τη μέθοδο THERMIva®

Είναι πράγματι εντυπωσιακές οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μιας γυναίκας στη διάρκεια της ζωής της. Η φυσιολογία του σώματος και το σχήμα του μεταβάλλεται, ενώ οι λειτουργίες του προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Αυτό γίνεται ορατό σε δύο περιπτώσεις: Στη διάρκεια της κύησης και του τοκετού και στην περίοδο της εμμηνόπαυσης. Και στις δύο, οι αλλαγές έχουν ορισμένα συμπτώματα που είναι κοινά: κολπική χαλάρωση, ξηρότητα κόλπου, δυσκολία ή πόνο στο σεξ, ακούσια διαρροή ούρων. 

Η κολπική χαλάρωση στην κύηση, τον τοκετό και την εμμηνόπαυση

Μια από τις μεγαλύτερες μεταμορφώσεις γίνεται στη διάρκεια της κύησης και του τοκετού, όπου σχεδόν όλα αλλάζουν σωματικά και συναισθηματικά. Η μήτρα διογκώνεται, το στήθος μεγαλώνει, η γραμμή της μέσης γίνεται δυσδιάκριτη, οι γάμπες πρήζονται… και το δέρμα λάμπει. Το σκελετικό σύστημα αλλάζει, και αλλάζει ξανά μετά, στον τοκετό, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για φυσιολογικό τοκετό, τη γέννηση ενός μεγάλου μωρού, ή περισσότερων. 

Η δεύτερη αλλαγή, έρχεται εκεί γύρω στα 50+. Με την είσοδο στην εμμηνόπαυση που συνοδεύεται κι αυτή από συναισθηματικά και σωματικά σκαμπανεβάσματα: εξάψεις, προβλήματα στον ύπνο κι εναλλαγές διάθεσης, αύξηση βάρους, απώλεια όγκου στο μαστό…

Πώς η μέθοδος THERMIva® βάζει τέλος στην κολπική χαλάρωση μετά τον τοκετό!

Στην πρώτη περίπτωση, η μαγική στιγμή του τοκετού, δεν φέρνει μόνο μια νέα ζωή στον κόσμο. Φέρνει αναστάτωση και στο ίδιο σας το σώμα!

Γιατί ο κόλπος έχει διευρυνθεί, έχει «χαλαρώσει» κι έχει χάσει την ελαστικότητά του, μετά από μια διαστολή 10 περίπου εκατοστών για να περάσει το κεφάλι του μωρού στον φυσιολογικό τοκετό, και πόσο μάλλον αν το παιδί ήταν μεγάλο, ο τοκετός δύσκολος ή, μετά από 2-3 τοκετούς. Και ο οργανισμός σας κάνει «αγώνα δρόμου», ώστε το σώμα να «επανέλθει». Αν όλα πήγαν καλά στον τοκετό, θα χρειαστούν τουλάχιστον έξι εβδομάδες για να αποκτήσει η μήτρα ξανά το αρχικό της σχήμα και μέγεθος. Ενώ αν η κύηση ήταν πολύδυμη και ο τοκετός «εργώδης»,  δύσκολος δηλαδή, απαιτείται χρόνος, επιμονή και προσπάθεια. Κι αυτό έχει άμεση επίπτωση στην ψυχολογία της γυναίκας και τη σεξουαλικότητα! Και την κάνει ενίοτε να στραφεί σε χειρουργικές επεμβάσεις (κολποπλαστική). 

Όμως υπάρχει λύση χωρίς νυστέρι για την κολπική χαλάρωση. Και οι γυναίκες που μόλις γέννησαν είναι οι καλύτερες υποψήφιες για τη μέθοδο THERMIva®. Οι ραδιοσυχνότητες που εκπέμπει η συσκευή αυξάνουν την ελαστικότητα και την υγρασία του κόλπου και δυναμώνουν τους μυς του πυελικού εδάφους μετά τον τοκετό, φτιάχνοντας νέο κολλαγόνο και αγγεία.

Ενώ, η θερμότητα που βγάζει η συσκευή σφίγγει και αναγεννά όλη τη γενετήσια περιοχή, εσωτερικά τον κόλπο και τα μεγάλα χείλη εξωτερικά, δημιουργώντας άρτιο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα σε 3 μόνες συνεδρίες των 30 λεπτών!

THERMIva® κατά της Κολπικής Χαλάρωσης – Σύσφιξη κόλπου στην εμμηνόπαυση

Ας δούμε πώς δρα το THERMIva® σε περιπτώσεις κολπικής χαλάρωσης στην εμμηνόπαυση. Όπου, η κολπική χαλάρωση και η πρόπτωση του κόλπου (αφορά ένα 30-35% των γυναικών που βρίσκονται στην κλιμακτήριο) δεν είναι απλά θέμα γήρανσης, οφείλεται, κυρίως, στη δραστική μείωση των οιστρογόνων. 

Τι κάνουν τα οιστρογόνα; Βοηθούν το εσωτερικό τοίχωμα και τους ιστούς του κόλπου να διατηρούνται υγιείς και θρέφουν και τονώνουν τους υποστηρικτικούς μυς του κόλπου. Η δραστική μείωση των οιστρογόνων στον κόλπο δίνει στη γυναίκα την εντύπωση ότι δεν τον «ελέγχει». Αποτέλεσμα: ακούσια διαρροή ούρων, αποφυγή σεξουαλικής ζωής, έλλειψης αυτοπεποίθησης, παραίτηση…  

Τι κάνει το THERMIva® σε 3 μόνο συνεδρίες; Αυτή η gentle σχεδιασμένη (στο σχήμα του γυναικείου κόλπου και σε μέγεθος δακτύλου) συσκευή μπαίνει στον κόλπο της ώριμης γυναίκας και, χωρίς φαρμακευτικά σκευάσματα, λέιζερ ή χειρουργικές «ανορθώσεις»,  κάνει τα εξής:

  • Αυξάνει τη ροή του αίματος με τις ραδιοσυχνότητες
  • Τονώνει και σφίγγει τους ιστούς στα τοιχώματα του κόλπου, 
  • Δυναμώνει τους μυς του πυελικού εδάφους
  • Παράγει νέο κολλαγόνο και αγγεία δίνοντας νεανική όψη στο δέρμα 
  • Επανορθώνει και σφίγγει όλη τη γενετήσια περιοχή της γυναίκας
  • Τον κόλπο (εσωτερικά) 
  • Και τα μεγάλη χείλη (εξωτερικά)
  • Γυρνάει τον χρόνο τουλάχιστον 3 δεκαετίες πίσω   
  • Κάνοντας τη γυναίκα Ενθουσιασμένη ξανά, Δυναμική και Νέα.